Ceca u MAGAZINU IN prvi put progovorila O BOLESTI, a onda priznala kakvog muškarca ŽELI! (video)

Izvor: Svet, 06.Okt.2017, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca u MAGAZINU IN prvi put progovorila O BOLESTI, a onda priznala kakvog muškarca ŽELI! (video)

Subotnje popodne je, po dobrom, starom običaju, rezervisano za zanimljive teme i aktuelne goste u emisiji “Magazin In”.
Autorka i voditeljka Sanja Marinković ove subote je emisiju posvetila ženama, te ne čudi što su joj se u studiju pridružile upravo pripadnice lepšeg pola. O tajnama lepote, vitkosti, samopouzdanja i večne mladosti, iskreno će govoriti pevačice Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Lazarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i Romana Panić, kao i glumica Lidija Vukićević.

“Uverena sam da su samo nezadovoljne žene manje lepe, i vodim se onim što je rekla Koko Šanel: ‘Kda se najgore osećam, treba najlepše da izgledam”, rekla je Sanja, a njene gošće su osim o lepoti i fizičkom izgledu, pričale i o stvarima koje mnogi nisu znali.
Tako je najveća balkanska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da se u proteklom period suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom.
“Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem. Kada sam to rešila, prepolovila sam se”, priznala je najpopularnija pevačica na ovim prostorima.

Ceca i dalje nije pronašla emotivnog partnera, iako su je povezivali sa mnogim muškarcima, a posebno sa manekenima iz spotova, te je sad bakanska zvezda otkrila šta je potrebno da bi se zaljubila.
“Ako ta devojčica i dan-danas čuči u meni, ja moram naći dečaka u njemu, pa sad da li vizuelno ili mentalno”, rekla je kroz osmeh Ceca, sa čime su se složile i Romana, Lidija i Goca.
Šta su još Sanjine gošće otkrile o sebi, saznaćete novom izdanju emisije “Magazin In”, u subotu, 7. oktobra, od 17 časova, samo na TV Pink!
Svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.