Ceca pravi žurku pred robiju!

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca pravi žurku pred robiju!

Izgleda da je srpska folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović rešila da uz osmeh krene na izvršavanje svoje osmomesečne zatvorske kazne, pa je tako odlučila da napravi „oproštajnu“ žurku za svoje najbliže prijatelje!

Naime, Alo! je u toku jučerašnjeg dana uslikao radnike koji su u njenu vilu na Dedinju unosili sokove, pivo i sve namirnice koje su potrebne da se napravi luda i nezaboravna zabava. Sudeći po tome >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << kolika je količina piva uneta u vilu, pevačica će napraviti baš veliku žurku jer je dosta ljudi potrebno da se popije sve to piće koje su uneli.

JK: Ceca je simbol kiča!

Ceca će moći da reklamira album na „fejsbuku“!!!

Ceci prete ucenjivači!

Folk diva je odlučila da se od nekih svojih prijatelja, koje neće viđati u narednim mesecima, oprosti na najbolji mogući način. Iako će sa svima biti u stalnom telefonskom kontaktu, Ražnatovićeva je smislila da počasti svoje društvo kod kuće i na taj način i sebe i druge psihološki pripremi na novonastale okolnosti.

U trenutku kada se u Svetlaninoj vili sve spremalo za „ludu noć“, fotograf je uslikao muzičara Olivera Mandića kako ulazi u pevačicinu kuću. S obzirom na to da je poznato da su Ražnatovićeva i Mandić jako dobri prijatelji, sigurno je da su se dogovarali o poslednjim detaljima za veselje koje se sprema ovih dana.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.