Ceca peva na rođendanu Ognjena Vranješa?

Izvor: Tracara.com, 24.Sep.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca peva na rođendanu Ognjena Vranješa?

Ognjen Vranješ navodno planira da angažuje Svetlanu Cecu Ražnatović kako bi ona zabavljala goste na proslavi njegovog rođendana. Fudbaler, koji je postao poznat zahvaljujući aferi sa Jelenom Karleušom, trenutno pregovara sa najvećom rivalkom JK, a dobro upućeni tvrde da to radi namerno, ne bi li ponovo skrenuo pažnju na sebe. “Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna. Ali i pored toga, on je oduvek cenio i poštovao njen rad. Nedavno je odlučio da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << gala rođendansku zabavu i imao je nekoliko pevača u opticaju, a prva na spisku mu je Ceca,” kaže izvor dnevnog lista Kurir. Folk diva navodno će za nastup dobiti 50.000 evra, a fudbaler pregovara s njenim menadžerima. View this post on Instagram MONO AEKARA!!!💣 A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on Aug 1, 2019 at 1:03am PDT Proslava će se održati u Atini, a Vranješ je potvrdio da planira slavlje. “Ko ne želi da mu Ceca peva na rođendanu? Pregovori su u toku. To je sve što imam zasad da kažem,” ispričao je on.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

ŠOK! Ceca peva Vranješu na rođendanu! Evo koliko para je fudbaler izdvojio za folk divu!

Izvor: Svet, 24.Sep.2019

Ognjen Vranješ rešio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pevala, ni manje ni više, nego Svetlana Ceca Ražnatović.. – Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.