ŠOK! Ceca peva Vranješu na rođendanu! Evo koliko para je fudbaler izdvojio za folk divu!

Izvor: Svet, 24.Sep.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK! Ceca peva Vranješu na rođendanu! Evo koliko para je fudbaler izdvojio za folk divu!

Ognjen Vranješ rešio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pevala, ni manje ni više, nego Svetlana Ceca Ražnatović.
– Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 evra. Ali i pored toga, on je oduvek cenio i poštovao njen rad – priča izvor, a piše Kurir.
On kaže da će Ražnatovićeva odsesti u najluksuznijem hotelu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u Atini.
– Vranješ želi da maksimalno ispoštuje Cecu. Pevačica će biti smeštena u jednom od najboljih hotela u samom centru Atine, i to u najskupljem apartmanu. Sa njom će tokom boravka da budu obezbeđenje i vozač. S obzirom na to da je specijalna gošća, Ceca bi trebalo oko ponoći da se pojavi u restoranu i da otpeva svoj blok najvećih hitova. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije i, naravno, tu će biti njegovi saigrači – završava sagovornik.

Saznanja je potvrdio fudbaler.
– Ko ne želi da mu Ceca peva na rođendanu? Pregovori su toku. To je sve što imam zasad da kažem.
svetsvet, instagram
The post ŠOK! Ceca peva Vranješu na rođendanu! Evo koliko para je fudbaler izdvojio za folk divu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.