Ceca nastupa u Nišu, cene karata od 800 do 8.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2023, 12:56

Ceca nastupa u Nišu, cene karata od 800 do 8.000 dinara

Jedna od najpopularnijih folk pevačica sa ovih prostora Svetlana Ceca Ražnatović održaće koncert u Nišu 10 dana nakon svog 50. rođendana. Ova pevačica, rođena u Žitorađi, nastupiće 24. juna od 20 sati na platou Tvrđave, a karte po cenama od 800 do 8.000 dinara su u prodaji.

Posle 10 godina Ceca će opet pevati na istom mestu u Nišu. Tada je, prema nekim procenama, bilo oko 20.000 ljudi.

Karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je započela 1987. godine i dosad je izdala šesnaest studijskih albuma, deset kompilacijskih albuma, sedam lajv-albuma, dva remiks-albuma i pet singlova.

Sa oko sedam miliona primeraka prodatih albuma je jedna od najprodavanijih i najpopularnijih srpskih izvođača svih vremena.

Godine 2011. izjasnila se krivom za proneveru miliona evra od transfera igrača fudbalskog kluba Obilić, koji je nasledila od pokojnog supruga, a negirala da je bila umešana u bilo kakve ilegalne radnje. Naloženo je da provede osam meseci u kućnom pritvoru.

Koncert je 24. juna od 20 sati, a cene karata su od 800 i 1.000 dinara za parter, 2.000 za fan pit, 2.400 za VIP barski sto, dok je za VIP separe cena 8.000 dinara.

Ceca je na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru 2016. godine pevala u centru Niša, a ozvučenje i oprema plaćeni su ukupno 2 dinara.

Pre šest godina Ceca se pojavila na konvenciji predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića, a pevačica je i prošle godine podržala Vučića na izborima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.