Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 29. 3. 2023.

| Zabava

Ceca nastupa u Nišu, cene karata od 800 do 8.000 dinara

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
ceca
Opet pred NIšlijama; foto: Vanja Keser

Jedna od najpopularnijih folk pevačica sa ovih prostora Svetlana Ceca Ražnatović održaće koncert u Nišu 10 dana nakon svog 50. rođendana. Ova pevačica, rođena u Žitorađi, nastupiće 24. juna od 20 sati na platou Tvrđave, a karte po cenama od 800 do 8.000 dinara su u prodaji.

Posle 10 godina Ceca će opet pevati na istom mestu u Nišu. Tada je, prema nekim procenama, bilo oko 20.000 ljudi.

Karijeru je započela 1987. godine i dosad je izdala šesnaest studijskih albuma, deset kompilacijskih albuma, sedam lajv-albuma, dva remiks-albuma i pet singlova.

Sa oko sedam miliona primeraka prodatih albuma je jedna od najprodavanijih i najpopularnijih srpskih izvođača svih vremena.

Godine 2011. izjasnila se krivom za proneveru miliona evra od transfera igrača fudbalskog kluba Obilić, koji je nasledila od pokojnog supruga, a negirala da je bila umešana u bilo kakve ilegalne radnje. Naloženo je da provede osam meseci u kućnom pritvoru.

Koncert je 24. juna od 20 sati, a cene karata su od 800 i 1.000 dinara za parter, 2.000 za fan pit, 2.400 za VIP barski sto, dok je za VIP separe cena 8.000 dinara.

Ceca je na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru 2016. godine pevala u centru Niša, a ozvučenje i oprema plaćeni su ukupno 2 dinara.

Pre šest godina Ceca se pojavila na konvenciji predsedničkog kandidata SNS-a Aleksandra Vučića, a pevačica je i prošle godine podržala Vučića na izborima.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • AntiPA

    01:25 // 1. 4. 2023.

    Za sve vas koji se pravite da ne znate ili poricete zlocine na teritoriji bivse SFRJ, mali podsetnik da je Arkan stvorio Cecu. Covek je bio kriminalac koji je olako tukao i ubijao i po Beogradu, a kamoli po ratistima. Ceca ga i danas velica, clanovi porodice nose njegovo ime i uspomenu, a drustvo se pravi kao da je sve u redu. Mene je moj deda ucio da je cast u Srba nesto suprotno od ovoga.

  • Mina

    23:01 // 30. 3. 2023.

    Za nju ni 8 dinara ne treba dati . Kakve 8000 i 800 ! Ma ni 8 para .

  • Opet ja

    18:34 // 30. 3. 2023.

    I opet ne objavljujete komentare

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: