Ceca iskulirala JK!

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca "iskulirala" JK!

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović potpuno je iskulirala izazov koji joj je postavila večita protivnica i koleginica Jelena Karleuša i u roku od 24 sata se nije polila vodom. Iako niko nije očekivao da će u ovkiru humanitarne akcije za pomoć obolelima od ASL, Jelena prozvati baš Cecu, ona je pored Ivice Dačića i svog muža Duška Tošića izgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ime Ražnatovićeve.

- Nominujem, po mom skromnom mišljenju, budućeg predsednika Ivicu Dačića, Svetlanu Ražnatović, iako sam sigurna da neće prihvatiti, i svog surpuga Duška Tošića - rekla je tada JK na Aerodromu „Nikola Tesla“ po povratku iz Bosne i polila se ledenom vodom.

Njene prognoze su se ostavrile, nakon što su prošla 24 sata, koliko zapravo traje izazov, bilo je jasno da je Ceca iskulirala Karleušu i da joj neće odgovoriti. S obzirom na to da su se njih dve zbog Jeleninog otvorenog pisma našle čak i na sudu, dok je ni kasnije Karleuša nije štedela u izjavama, srpska javnost čekala je sa nestrpljenjem Cecin odgovor, ali ga nije dobila.

Ceo tekst možete pročitati na sajtu www.alo.rs ili klikom OVDE
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kako je Ceca iskulirala Jecu

Izvor: 24sata, 26.Avg.2014

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović potpuno je iskulirala izazov koji joj je postavila večita protivnica i koleginica Jelena Karleuša i u roku od 24 sata se nije polila vodom...Iako niko nije očekivao da će u ovkiru humanitarne akcije za pomoć obolelima od ASL, Jelena prozvati baš Cecu, ona je...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.