Ceca čvrsto na zemlji: Porodica me nikada nije doživljavala kao zvezdu!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca čvrsto na zemlji: Porodica me nikada nije doživljavala kao zvezdu!

Ekipa emisije „Ekskluziv“ posetila je folk divu Cecu Ražnatović na proslavi njene slave „Sveti Nikola“ proteklog vikenda, a tom prilikom Ražnatovićeva je objasnila zašto nije umišljena poput njenih koleginica.

Ceca je istakla da je kućno vaspitanje veoma važno i od toga najviše zavisi kako će se formirati nečija ličnost, a da su njeni roditelji nju vaspitavali baš onako kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << treba.

Ona je dodala i da je za njenu „prizemnost“ veoma zaslužno i njeno okruženje.

- Ostati čvrsto na zemlji je jako bitna stvar, zato što čovek može tada da objektivno sagledava stvari. Drugo, možda ja ne bih bila takva da nisam okružena pravim ljudima, prvenstveno mojom porodicom koja mene nikada nije doživljavala kao zvezdu, ja sam za njih najnormalnija, kao i svi ostali ljudi - kazala je pevačica.

Izvor: Opera17

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.