Ceca Ražnatović poželela Jokiću da osvoji još NBA prstenova! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 25.Avg.2023, 12:18

Ceca Ražnatović poželela Jokiću da osvoji još NBA prstenova! (VIDEO)

Ceca Ražnatović sa bine gde je nastupala, poželela Nikoli Jokiću da osvoji još NBA prstenova, dok se on nalazio u publici... Pogledajte njegovu reakciju.

Nikola Jokić uživao je prošle noći na nastupu Cece Ražnatović u Gradskoj kafani u Somboru, a ona mu je tada poželela pred svima da osvoji još NBA prstenova, a njegovu eakciju možete videti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << OVDE.

"Gospodin Jokić... Da mu čestitam osvajanje prstena.Naš ponos, srpski ponos! Još 10 osvoj i dosta ti je." - poručila mu je Ceca.

Nikola je prvo podigao čašu i srdačno pozdravio Cecu Ražnatović i nazdravio joj, ali je i jasno stavio do znanja da nema želju za osvajanjem još mnogo NBA prstenova, a kako on uživa uz muziku pogledajte OVDE.

Najveće iznenađenje za Cecu bilo je kada je ugledala snaju Bogdanu Ražnatović i unuka Željka, a on se popeo na binu i doneo joj buket ruža, što je nju raznežilo, pa je umalo zaplakala.

Video snimak pogledajte OVDE.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.