Ceca: Presrećna sam što ćemo zajedno dočekati Novu godinu ispred Skupštine u Beogradu!

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2013, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Presrećna sam što ćemo zajedno dočekati Novu godinu ispred Skupštine u Beogradu!

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nastupiće za doček Nove godine ispred Skupštine u Beogradu.Pevačicin tim je dobio tu informaciju koju su podelili sa Cecinim obožavaocima na Facebook-u.- Ceca nastupa za doček Nove godine ispred Skupštine u Beogradu! Upravo je potvrđena informacija celom timu - pisalo je na profilu.Vest da će pevati u prestonici potvrdila je i sama pevačica oglasivši se na Twitteru. Napisala je:- Presrećna sam što ćemo zajedno dočekati Novu godinu ispred Skupštine u Beogradu!
Pogledaj vesti o: Ceca,   Doček Nove Godine,   Facebook

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca peva Beograđanima

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Dec.2013, 09:11

Svetlana Ceca Ražnatović će za doček Nove godine, pevati ispred Skupštine u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ekskluzivno: I Nataša Bekvalac peva Beogradu za džabe ispred Skupštine!

Izvor: Press, 26.Dec.2013

Nataša Bekvalac zvanično je potvrdila i dogovorila svoj nastup u Beogradu, za doček Nove godine, ekskluzivno saznaje Pressonline!. Nata će, kao i Ceca i svi ostali izvođači, nastupiti za honorar od 0 dinara, jer je kompletan doček poklon Beograđanima i svima onima koji će 1. januar dočekati...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.