Ceca: Jesam udovica, ali sam imala ljubavne veze! U ljubavi se dajem cela i ginem za to! (video)

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2016, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca: Jesam udovica, ali sam imala ljubavne veze! U ljubavi se dajem cela i ginem za to! (video)

Folk diva Svetlana Ražnatović otvorila je dušu u emisiji Amidži šou i u emotivnoj ispovesti isprila ono što zanima mnoge njene fanove.

Ceca se pre svega osvrnula na sadžaje u medijima i na društvenim mrežama koji pogađaju njenu decu.

“Imam potrebu da kažem nešto u ime svih javnih ljudi – i mi imamo život i naša deca su kao svi ljudi, naše porodice se ne cene tako, svi mi plačemo kada pročitamo grozote zbog toga moja deca su patila. Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << deca plaćaju cenu izbora moje profesije. Nisam postala imuna na to, onog momenta kada postanem imuna, znači da sa mnom nešto nije u redu, da više nisam čovek, a ja sa trudim da budem kao i svi od krvi i mesa i da reagujem i kao majka, ćerka, sestra…” ispričala je Ražantovićeva, da bi zatim prešla na ljubavni život kada ju je Ognjen Amidžić pitao za manekena s kojim je mediji dovode u vezu:

“Normalno je da će takve stvari biti u žiži javnosti, iako ja ne želim da na taj način dolazim u medije. Ja sam samo prijatelj sa Aleksandrom, kome su paparaci zbog mene lupali na vrata. To je nehumano, a ne postoji način da se neko zakonski odbrani od toga”, tvrdi Ceca i dodaje:

“Udovica sam 17 godina, ni sa kim nisam započinjala život, ali to ne znači da nisam imala veze. Ja sam slobodna žena, ali ne želim da se time drugi bave. Sa kime ću biti to čuvam samo za sebe. Imala sam veze, neke su trajale duže neke kraće. Ono što sam htela da predstavim, ja sam predstavila. A moji muškarci moraju da budu predivni. Boja kose me ne zanima, mora da ima predivne ruke, trbušnjake. Volim to zategnuto, fino, lepo… Šalu na stranu, tako je bilo kada sam imala 20 godina. Iz ličnog iskustva, shvatila sam da kod muškarca najviše volim način koji me voli. A ja se dajem cela, strastveno… I ginem”.

Ceca napominje da od svoje dece nikada nije krila muškarce s kojima je bila u vezi.

“Svi u porodici smo otvorenih karata. Sa decom pričam otvoreno i kada su njihove veze u pitanju i kada sam ja u pitanju. Nikada nisam imala problem, uvek su forsirali da ja ne budem sama. Naravno da bi ih pitala šta misle, to mi je bitno, taj odnos ali i ja komentarišem njihove partnere. Ne mešam se u izbor, deca treba da budu srećna i ja biram sebi”.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ceca otvoreno o vezama i zašto više ne sarađuje sa Milijem

Izvor: Tracara.com, 03.Jul.2016, 13:38

(foto: Screenshot) Povodom promocije albuma Autogram, Svetlana Ceca Ražnatović je gostovala u emisiji Ognjena Amidžića i otvoreno porazgovarala o brojnim temama, a dotakla se i ljubavnog života, koji je više puta, osnovano ili ne, bio tema žute štampe. “Udovica sam već 17 godina i za sve...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.