CECA na proslavi pokazala VITKU LINIJU! Slavila u skupim farmerkama i beloj majici, a ovo je DIJETA zbog koje ima DEVOJAČKU KILAŽU

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023, 11:49

CECA na proslavi pokazala VITKU LINIJU! Slavila u skupim farmerkama i beloj majici, a ovo je DIJETA zbog koje ima DEVOJAČKU KILAŽU

"Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje", izjavila je ona

Porodica Ražnatović protekle noći proslavila je rođenje malog Krstana, a pirpadnici domaće javne scene okupili su se u vili na Dedinju gde su ponosnom ocu Veljku Ražnatoviću čestitali i narvano cepali majicu, više o tome pročitajte OVDE.

Ponosna baka se pojavila sinoć ispred vile pojavila u kežual izdanju, farmerkama poznatog modnog brenda i beloj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majicia, i tom prilikom je priznala da je presrećna i da želi da dobije još desetoro unučadi.

Veselim se. To je blagoslov od Boga, imam tu sreću da dobijem drugog unuka, ja se nadam da ću i imati desetoro unučadi. Divno je što se rodila na današnji dan, na Arkanov rođendan, sve se namestilo, rodio se na rođendan svog pokojnog deke - izjavila je Ceca.

Svima je zapala za oko i njena vitka linija. Njena izvajana figura joj je zaštitini znak, a iako je imala dva porođaja, nikada nije kuburila sa velikim viškom kilograma.

Sa druge strane, ne krije da obožava da jede razne specijalitete, pa je u jednom periodu "nabacila" oko pet kilograma viška.

Smatrala je da se zdravo hrani, a uz sve to je postila i svaki post. Ali, kako nije bila zadovoljna odrazom u ogledalu, želela je da napravi neke promene.

- Pošto obožavam meso i salatu, ishrana mi se bazira na tome - ističe Ceca.

A post shared by ceca🤍 (@ceca.life)

I naglašava da joj njie bilo lako da se navikne na potpuno drugačiji režim ishrane.

- Prvih nedelju dana mi je bilo najteže, jer je veoma bitno u koliko sati jedem. Nije mi bilo lako da uskladim vreme za obroke sa svojim poslovnim obavezama. Između svakog oborka mora da prođe 3 do 4 sata. Ali, sada mi je mnogo lakše objašnjava Ceca i dodaje da između svakog obroka mora da prođe 3 do 4 sata - objašnjava pevačica.

- Pošto ne volim da vežbam pronašla sam način da ostanem u kondiciji a da ne moram da ostavim dušu u teretani. Otkrila sam čari EMS vežbanja - obučete odelo kroz koje ide struja. Ti treninzi traju pola sata, radi - završava ova folk diva.

JELOVNIK CECE RAŽNATOVIĆ:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.