CECA KOD PALME: Gala slavlje u JAGODINI, a ovako je izgledala GOZBA (FOTO)

Izvor: Press, 17.Nov.2017, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CECA KOD PALME: Gala slavlje u JAGODINI, a ovako je izgledala GOZBA (FOTO)

Najveća balkanska zvezda ponovo se rado odazvala pozivu svog bliskog prijatelja.
Foto: Pink.rs
 Političar Dragan Marković Palma je, za razliku od ostalih građana Srbije, u novu 2018. godinu ušao nešto ranije - za potrebe snimanja novogodišnjeg programa okupio je mnogobrojne javne ličnosti, a poseban doček imala je njegova dugogodišnja prijateljica, najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ražnatović.

Sjajno raspoloženi domaćin je svoju blisku prijateljicu smestio odmah do sebe, za glavnim stolom prepunim specijalitetima srpske tradicionalne kuhinje, a u Cecinom društvu uživala je i njena koleginica Zorica Brunclik, koja je došla sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, kao i njihov kolega iz prve sezone "Pinkovih zvezda" Haris Džinović.

Dok je Zorica sa Cecom uživala u dugim ženskim razgovorima, njen suprug Kemiš je vreme prekratio zahvaljujući mobilnom telefonu, dok se Haris Džinović osmehivao fotoreporterima.

Pogledaj vesti o: Ceca,   Jagodina

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ceca sinoć u Jagodini dočekala Novu godinu (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Nov.2017

Ceca Ražnatović juče je dočekala Novu godinu u Jagodini kod svog prijatelja Dragana Markovića Palme na njegovoj televiziji Palma Plus. Pogledajte kako je Ceca izgledala na novogodišnjem programu pomenute televizije. Kako vam se dopada Cecin stajling na snimanju Novogodisnjem programa TV Palma Plus?...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.