CECA I JELENA U MODNOM DUELU: Čija vam se odevna kombinacija za vakcinaciju više dopada? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2021, 14:56

CECA I JELENA U MODNOM DUELU: Čija vam se odevna kombinacija za vakcinaciju više dopada? (FOTO)

Pevačice su se vakcinisale i svojim primerom pokušale da utiču na podizanje svesti kod ljudi.

Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović, iako su već godinama u svađi i često su se sudile, jedna stvar im je ipak zajednička. Obe pevačice su se vakcinisale.

Ono što obično najveću pažnju privlači kod Jece i Cece, jesu njihovi stajlinzi. Ovoga puta napravili smo mali modni duel dve pevačice, na osnovu odevnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kombinacija u kojima su se pojavile na vakcinaciji.

Ceca je za ovu priliku obukla belu majicu, kompletiranu sa crnim pantalonama i crnom zaštitnom maskom sa ispisanim stihovima njene naslednice Anastasije Ražnatović "Mala je k'o kamen".

 Interesantno je da je preko ruku folk diva imala konstantno spuštenu crnu ešarpu kako bi neometano primila prvu dozu kineske vakcine.

Jelena Karleuša se pojavila u nešto glamuroznijem izdanju. Pevačica je stigla sva u belom: nosila je kožnu jaknu sa zlatnim detaljima, dugu belu suknju, belu tašnu za zlatnim lancem, kao i belu majicu sa identičnim detaljem.

Na nogama je imala bele sandale sa zlatnim lancima, a na licu je nosila belo-zlatne naočare marke "Lui Viton".

Obe dame izgledale su besprekorno, a vi pogledajte slike, pa sami odlučite, čiji vam je stil bolji?
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.