CECA DOPUTOVALA: Usred lošeg stanja Gudelja, evo šta je pevačica uradila - teška situacija za obe porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2023, 19:39

CECA DOPUTOVALA: Usred lošeg stanja Gudelja, evo šta je pevačica uradila - teška situacija za obe porodice

Anastasija je ostala u Španiji

Porodice Ražnatović i Gudelj juče je zadesila teška situacija. Srpski fudbaler Dragiša Gudelj srušio se usred utakmice i ostao da leži bez svesti, zbog čega je prekinut meč, kako bi mu se hitno ukazala pomoć.

Dragi je hospitalizovan, a sada se, kako javljaju članovi porodice, oseća dobro. Njegov brat Nemanja Gudelj, inače dečko pevačice Anastasije Ražnatović, obratio se pratiocima i svima koji brinu, objavivši njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografiju iz bolnice.

A post shared by Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Mlada pevačica Anastasija vidno je bila zabrinuta za brata njenog partnera, pa mu je pružila i javnu podršku putem Instagrama.

Anastasijina majka, Svetlana Ražnatović, bila je u Španiji kod svoje ćerke, u teškim trenucima, a sada je napustila Sevilju i vratila se u Beograd.

Ceca je uhvaćena na aerodromu u društvu unuka Željka, kog nije ispuštala iz ruku. Željko se sve vreme smešio, odajući utisak da je veoma uživao na putovanju sa tetkom i bakom.

Kako se priča, zbog neodložnih privatnih obaveza ona je morala da se vrati u Beograd i napusti Španiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.