Breskvica otkrila zašto je u sukob sa Karleušom uplela i Cecu: Ona može da mi bude majka - nepoznati detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 19:28

Breskvica otkrila zašto je u sukob sa Karleušom uplela i Cecu: "Ona može da mi bude majka" - nepoznati detalji

Nakon onlajn prepucavanja, Anđela rešila da otkrije šta se zapravo desilo

Breskvičina pesma "Gnezdo orlovo" izazvala je dosta kontroverzi. Jedna od spoeldnjih dogodila se na relaciji sa Jelenom Karleušom, kada je srpska diva, ničim izazvano, na svom Instagram profilu napisala: Najkrindž i kiselina zvuk - lažna Cakana i grupa Lazarice, zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i pase muzički retro pravac, slatka talentovana devojka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera.

Breskvica je vrlo brzo indirektno odgovorila Karleuši tako što je zapevala pesmu Manta, manta od Svetlane Cece Ražnatović sa kojom je Jelena u sukobu već godinama, a na drugom storiju je na engleskom jeziku poručila: "Fokusiram se na sebe, jer mi tuđa mišljenja neće kupiti budući "Bugati".

Nekoliko dana kasnije Karleuša je na konstataciju novinara da je Breskvica za nju, navodno, rekla da gleda svoja posla, uzvratila oštrom replikom: "Mala je izuzetno glupa".

Sada je Breskvica na Kurir televiziji ispričala kako se oseća povodom ove situacije sa srpskom divom.

- Ne volim da se svađam sa bilo kime, ni privatno, a kamoli javno. Posebno ne sa osobama koje su starije od mene. Uopšte ne bih nastavljala tu priču. Jedina stvar  koju bih ja, prvi put javno rekla, a koje je mene zapravo povredila, tiče se uvrede mom menadžmentu i mom timu. To su ljudi koji su meni mnogo pomogli u životu.  Moj neki dogovor sa tim storijem (sa Cecinom pesmom prim. aut.) bio je izazvan samo tim nekim delom teksta - započela je Breskvica.

- Neki joj je novinar preneo da sa rekla da gleda svoja posola, a ja to u životu nisam rekla jer ta žena po godinama može da mi bude majka. Imam veliko poštovanje prema Karleuši prvo kao prema ženi, drugo prema osobi koja je toliko dugo na sceni  Ona može da mi bude majka - završila je Breskvica gostujući na Kurir televiziji

Srbija Danas
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.