BRENA MI JE PRIJATELJICA, CECA NE SPADA TU... Zdravko Čolić otkrio svoje mišljenje o koleginicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 10:08

"BRENA MI JE PRIJATELJICA, CECA NE SPADA TU..." Zdravko Čolić otkrio svoje mišljenje o koleginicama

Smatra da nije sve sama uradila.

Pop pevač Zdravko Čolić ceni pevačice koje su same sebi krčile put i postigle uspeh bez ičije pomoći, a smatra da Ceca Ražnatović ne spada u tu grupu estradnih umetnica.

Međutim, ima tu "ono nešto".

Čola ističe da je njegova folk koleginica imala veliku pomoć. Na pitanje voditelja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta misli o koleginicama Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, pevač je o svakoj ponaosob rekao:

- Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć - izjavio je Čola, iako nije želio konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.