BIĆE KRVI DO KOLENA! Žestoki rat u Zvezdama Granda, Ceca POKOPALA Milija - Majke mi, MNOGO SI JADAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2023, 10:03

"BIĆE KRVI DO KOLENA!" Žestoki rat u Zvezdama Granda, Ceca POKOPALA Milija - Majke mi, MNOGO SI JADAN!

"Ti nisi prošao pored realnog, živiš u svojoj vasioni!"

Svađe i raspravke članova žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u poslednje vreme postale su učestala pojava.

U najnovijoj emisiji šou programa došlo je do žestokog obračuna među žirijem, a u raspravi su prednjačili Svetlana Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili.

- Ovde osećam, biće krvi do kolena - primetio je Saša Popović i pre nego što je žiri >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dao svoj sud.

Popović je kasnije priznao da mu je mnogo žao što Cecin kandidat nije dobio svih šest glasova, a Svetlana je rešila da izađe na scenu bez obzira na broj glasova i izgrli mladog Crnogorca. S obzirom da samo Mili nije dao glas Cecinom kandidatu svi su jedva čekali da čuju njegovo objašnjenje.

- Zvuči amaterski!- dobacio je Mili, dok je Ceca žustro branila svog kandidata.

- Ma šta zvuči amaterski?! Ajde mu ti pokaži intonaciju, nisi dao adekvatne razloge! On ima samo sedamnaest godina! Nisi u pravu i priznaj kad si pogrešio, ja kad pogrešim kažem! – bunila se Ceca.

Ceca je prišla Miliju vidno ljuta i razočarana.

- Stvarno si jadan, ispao si jadan. Pa da mu ne daš glas, majke mi ti kažem. Ti si gluv, ja nisam kriva što si ti gluv. Ogrešio si se - poručila mu je Svetlana, a Mili je sve vreme tvrdio da je veoma realan i objektivan.

- Ti nisi prošao pored realnog, živiš u svojoj vasioni - poručila mu je Ceca.

- Pa to, ja živim u svojoj, neću u tvojoj! - odgovorio joj je Mili.

- Pa ne možeš u mojoj, ne snalaziš se – odbrusila mu je Ceca.

Celu emisiju pogledajte ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.