BEZ DEČKA U KAFANI! Ceca PODELILA snimak sa slavlja, dobro se ZABAVLJA pored DRUGOG MUŠKARCA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 18:18

BEZ DEČKA U KAFANI! Ceca PODELILA snimak sa slavlja, dobro se ZABAVLJA pored DRUGOG MUŠKARCA!

Nema Bogdana!

Pevačica Svetlana Ražnatović nedavno je obelodanila vezu sa novim dečkom Bogdanom Srejovićem. Ovo je nakon nekoliko godina prvi muškarac kojeg je pevačica predstavila i u javnosti.

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

Prošetala ULICOM, a SVI se OKREĆU za NJOM! Pevačica na pragu pete decenije IZGLEDA kao TINEJDŽERKA!

Nakon smrti supruga, povezivali su je sa nekoliko muškaraca, ali sve je bilo kratkog daha. Sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << po objavama na društvenim mrežama Ceca uživa u novoj vezi, ali se i ona i Bogdan trude da ne zanemare svoje prijatelje.

Ceca je na Instagramu objavila stori na kojem uživa u društvu prijatelja, Sretena Radovića u kafani uz muziku uživo. Kafana čini se po snimku nije puna, a koliko se društvo pridržava mera kriznog štaba, ostaje nepoznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.