Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu!

Izvor: Svet plus, 27.Apr.2023, 11:03

Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i čeka devojčicu!

Anastastija Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće i i kako prenose domaći mediji čeka devojčicu, čemu se jako raduje njena majka Svetlana Ceca Ražnatović!

Mlada pevačica i ćerka Svetlane Cece Ražnatović, trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće, te sa svojim dečkom, fudbalerom Nemanjom Gudeljem čela prinovu, a kako nam dalje otkriva izvor blizak paru, u pitanju je devojčica.

Anastasija je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << potpuno promenila svoj život, te ne čudi što ne želi da se odvaja od svog izabranika koji živi u Španiji, pa tamo održava trudnoću.

- Otkako je saznala da je trudna, Anastasija je potpuno promenila životne navike, strogo vodi računa o tome kako se hrani, čak i trenira i dalje, što se može videti na njenim objavama na Instagramu. Zgodna trudnica, nema šta! Ona ide redovno na kontrole, ustanovljeno je da je sve u najboljem redu i da je u pitanju zdrava trudnoća - otkriva izvor blizak pevačici za Republiku.

Ceca je nedavno dobila unuka Krstana, a tada je istakla i kako bi volela da dobije unuku da neće žaliti para na nju.

- Za snajku imam poseban poklon, ona ne zna, želim da bude iznenađenje. Krstan će dobiti bezuslovnu ljubav. Voleli bismo da dobiju i devojčicu, tu bih baš bankrotirala. Anastasiji je žao što ne može da bude sa nama, ona čeka papire, ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca Ražnatović nedavno.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

OTKRIVENO KO ĆE BITI ANASTASIJINA KUMA NA VENČANJU u Španiji: Poznata glumica je najbolja prijateljica Cecine ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023

"Znamo se i družimo od moje 12. godine!"..Ćerka naše pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović je otkrila da očekuje devojčicu te da je u čestvrom mesecu trudnoće sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom...Anastasija i Nemanja su doneli odluku da sudbonosno "DA" izgovore u Španiji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.