OTKRIVENO KO ĆE BITI ANASTASIJINA KUMA NA VENČANJU u Španiji: Poznata glumica je najbolja prijateljica Cecine ćerke

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 22:32

OTKRIVENO KO ĆE BITI ANASTASIJINA KUMA NA VENČANJU u Španiji: Poznata glumica je najbolja prijateljica Cecine ćerke

"Znamo se i družimo od moje 12. godine!"

Ćerka naše pevačice, Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović je otkrila da očekuje devojčicu te da je u čestvrom mesecu trudnoće sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija i Nemanja su doneli odluku da sudbonosno "DA" izgovore u Španiji gde će se Cecina ćerka i udati, O ČEMU SMO DETALJNIJE PISALI OVDE.

Budući da je Cecina ćerka u četvrtom mesecu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svi se pitaju i kada će se desiti venčanje Ražnatovićeve i Gudelja, a i ko će biti mladina kuma.

Anastasija je jednom prilikom i otkrila ko joj je kuma, a u pitanju je glumica Tara Milutinović.

Ovako je Ražnatovićeva pričala o njihovom poznanstvu.

A post shared by Tara Milutinovic (@tara__milutinovic)

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne" nakon što je njena prijateljica Tara otkrila da je mlada pevačica stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo njoj nakon što je saznala da se zarazila korona virusom.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.