Anastasija čestitala Ceci rođendan: Blistaj, blistaj, zvezdo najveća...

Izvor: Prva.rs, 14.Jun.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija čestitala Ceci rođendan: "Blistaj, blistaj, zvezdo najveća..."

"Blistaj, blistaj zvezdo najveća! Srećan ti rođendan, mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi, jer ja tu ništa ne bih menjala! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imala velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove, uvek si bila graciozna kao zvezda. Visoka i nedodirljiva, ali uvek predmet divljenja i ljubavi.
Pratite nas i na Viberu! Zato, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mama, ovo je tvoj dan, i znam da cemo ga svi zajedno u krugu naše porodice i prijatelja proslaviti kako dolikuje, a znam da si u tom krugu i najsrećnija. Voli te tvoja ćerka", napisala je Anastasija na Instagramu.

 Izvor: glossy.espreso
Pogledaj vesti o: Ceca,   Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Anastasija i Veljko dirljivim porukama čestitali rođendan Ceci

Izvor: Tracara.com, 14.Jun.2017

Srećan ti rodjendan mama! Da nikada ne izgubiš svoj sjaj i da zauvek budeš upravo onakva kakva jesi! Ti ne zaslužuješ zvezdano nebo, već celu vasionu. Uvek sam u tebi imao velikog uzora i nikada me nisi izneverila. Celog života si bila najveći borac, i kroz uspone i padove uvek si bila graciozna...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.