ANASTASIJA PROGOVORILA O PLANOVIMA ZA SELIDBU: Pevačici je sada OVO prioritet - Gudelj LJUBOMORAN?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 11:47

ANASTASIJA PROGOVORILA O PLANOVIMA ZA SELIDBU: Pevačici je sada OVO prioritet - Gudelj LJUBOMORAN?

Otkrila i kako joj je u vezi

Pevačica Anastasija Ražnatović sinoć je proslavila svoj 24. rođendan i nije mogla, a da ne prokomentariše i svoju vezu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Anastasija je Nemanju upoznala sa porodicom i otkrila kako je prošlo upoznavanje.

- Upoznavanje je prošlo super, srećna sam jako i zadovoljna. Znala sam da će sve proći kako treba. Ceca je prebacila na mene, ali ni ja ne mogu da kažem zbog čega je plakala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Verovatno ću se latiti mikrofona, otpevaću Nemanji neku moju pesmu, on ne sluša našu muziku, ali voli moje pesme - rekla je ona i priznala kako se nosi sa tim što joj je veza na daljinu:

- Mi i nismo u vezi na daljinu, ja sam bila tamo dva puta, on je sada ovde, viđamo se. Za sada su mi prioritet nastupi, a kada bih se preselila po tome bih gledala - odgovorila je ona.

Pevačica je zatim rekla da li joj je teško što im je javna veza.

- Oboje smo javne ličnosti, jasno nam je što medije zanima, normalno prihvatamo tu činjenicu. On nije ljubomoran, nema razloga da bude. Sigurno da će biti pritiska, ali ako je nešto pravo, ništa ne može to da poruši - izjavila je Anastasija.

Ražnatovićka je priznala i kako se upoznala sa Gudeljom.

- Upoznali smo se preko prijatelja, kliknulo je na prvu. Kod njega mi se dopada sve, za sada je sve okej - rekla je ona pa odgovorila na pitanje zbog čega joj on nije javno čestitao rođendan:

- Ne želimo da objavljujemo zajedničke slike. Tek smo dva meseca zajedno, imamo u planu letovanje, svašta nešto.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TEŠKO JE NAĆI MUŠKARCA ENERGIČNIJEG OD MENE": Pevačica priznala kakvog dečka želi, kao i da je muči usamljenost

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022

Pevačica Milica Todorović pošla je na proslavu rođendana koleginice Anastasije Ražnatović, kada je odlučila da iskreno progovori o njoj, njihovom odnosu ali i o svojim trenutnim osećanjima..Milica je poželela Anastasiji za rođendan da bude srećna, zdrava, zadovoljna i zaljubljena, kao i da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.