Skupa uspomena: Anastasija Ražnatović od dečka za rođendan dobila diskutabilan poklon FOTO

Izvor: B92, 25.Maj.2022, 21:16

Skupa uspomena: Anastasija Ražnatović od dečka za rođendan dobila diskutabilan poklon FOTO

Popularna mlada pevačica Anastasija Ražnatović, danas proslavlja svoj 24. rođendan, a za tu priliku je od svog sadašnjeg dečka dobila specijalan poklon.

Odnedavno je javnost upoznata sa novim dečkom Ražnatovićeve, a svoju vezu su očigledno ne eksponiraju previše javnosti jer zajedničkih fotografija još uvek nema ni na jednom profilu.

Svoj 24. rođendan je mlada pevačica očigledno želela da proslavi sa najbližima, ali i svojim dečkom fudbalerom Nemanjom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gudeljom, koji je za ovu priliku naručio ručno naslikan portret Anastasije i njenog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Kada je fotografija nemoguće, onda je tu mašta umetnika da nadoknadi prazninu. No, da li je poklon predivan gest ili ipak krije nijansu bizarnosti, na slobodnoj je proceni posmatrača. Kao i svako umetničnko delo.

Sigrurno da joj ovo do sada niko nije poklonio, možda je bilo i suza radosnica, ali ovakav gest svedoči o tome koliko je fudbaleru zapravo Anastasija prirasla za srce.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ANASTASIJA KONAČNO IZNELA DETALJE VEZE SA GUDELJOM Evo da li je ljubomoran i šta će mu zapevati na rođendanu! Za njega je i KUVALA (VIDEO)

Izvor: Blic, 25.Maj.2022

Poznata pevačica Anastasija Ražnatović proslavlja 24. rođendan, a sada je progovorila o vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.