Lekarski tim: Predsednik SAD je veoma dobro

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Okt.2020, 18:31

Lekarski tim: Predsednik SAD je 'veoma dobro'

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je „veoma dobro“ i nije na kiseoniku, saopštio je njegov lekarski tim 3. oktobra, dan nakon što je Tramp prebačen u vojnu bolnicu Walter Reed (Valter Rid) blizu Vašingtona pošto je test pokazao da je pozitivan na korona virus. Lekari koji leče američkog predsednika kazali su da je on „izuzetno dobrog raspoloženja“ bez povišene temperature i otežanog disanja. „Predsedniku ide vrlo dobro“, rekao je dr Šon Konli (Sean Conley) 3. oktobra na...
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

(FOTO) Radni sto pored bolničkog kreveta, kristalni luster i soba za prijem posetilaca: O TRAMPU BRINE 7.000 MEDICINARA

Izvor: Blic, 03.Okt.2020

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp hospitalizovan je u vojnoj bolnici "Voter Rid" ubrzo nakon što je objavio da su on i prva dama Melanija Tramp zaraženi korona virusom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.