Zorica Tomić novi ambasador pri stalnoj delegaciji pri UNESKO u Parizu

Izvor: Blic, Tanjug, 16.Sep.2009, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica Tomić novi ambasador pri stalnoj delegaciji pri UNESKO u Parizu

Ukaz predsednika Srbije Borisa Tadića o postavljenju Zorice Tomić na dužnost izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Republike Srbije pri Stalnoj delegaciji Republike Srbije pri UNESKO u Parizu objavljen je u najnovijem "Službenom glasniku".

Ukaz o postavljenju Zorice Tomić na dužnost izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Srbije pri Stalnoj delegaciji Republike Srbije pri UNESKO u Parizu stupio je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << snagu i donet je na osnovu Ustava Srbije.

Zorica Tomić je kulturolog, sociolog kulture, publicista i kolumnista u brojnim novinama.

Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu gde je i doktorirala 1996. godine. Radi kao vanredni profesor na Filološkom fakultetu u Beogradu gde predaje Kulturologiju i Komunikologiju kao i na Fakultetu za Kulturu i Medije Megatrend univerziteta.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.