Vučić: Izbacićemo partije iz javnih preduzeća

Izvor: Press, 10.Apr.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Izbacićemo partije iz javnih preduzeća

Vučić je nakon razogovora oformiranju buduće valde sa liderom Nove demokratske stranke Borisom Tadićem da je Srbiji potrebna vlada koja će da radi, bude ozbiljna, odgovorna, stručna, "a ne da se pravi po kvotama i kontingentima".

"S time se složio Tadić...Važno je da smo izrazili želju da zajednički radimo za dobro Srbije i izborimo za obolji život građana Srbije", poručio je Vučić..

Lider naprednjaka je kazao da je sa Tadićem govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 90 odsto o ekonomiji i socijalnim temama, a mnogo manje o spoljnoj politici.

"Jasno je da su suština razgovora bili plan i program vlade, napredak Srbije u svim sferama, pogotovo o onome što je život u Srbiji. Zadovljan sam što mi se čini da postoji veća politička odgovornst različitih političkih subjekata, bez obzira da li ćemo biti zajedno u vladi ili u poziciji, te da nećemo braniti nekim stručnim ljudima da uđu u vladu", ukazao je Vučić.

Sastanak Vučića i Tadića počeo je u 10 sati u sedištu SNS, a pored Tadića na sastanak su stigli i predsednici "Zajedno za Srbiju" Dušan Petrović i Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, koji su bili na izbornoj listi NDS.

Osim Vučića razgovorima prisustvuju funkcioneri SNS Jadranka Joksimović, Radomir Nikolić i Igor Mirović.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Press...






Povezane vesti

"Nastavak razgovora za vikend"

Izvor: Press, 10.Apr.2014

"Mi ćemo tokom vikenda nastaviti razgovore", rekao je Vučić na konferenciji za novinare navodeći da je suština razogovra bio plan i program i ono što je važno za napredak Srbije...Vučić je rekao da temeljno i opsežno razgovaralo o situaciji u Srbiji i tome kakvi su poslovi pred zemljom,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.