VUČIĆ IZNEO STAV O IZJAVI BORISA TADIĆA O BOCAN-HARČENKU: Šta je smisao te ideje? Glup je do besvesti predlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 23:11

VUČIĆ IZNEO STAV O IZJAVI BORISA TADIĆA O BOCAN-HARČENKU: "Šta je smisao te ideje? Glup je do besvesti predlog"

On kaže da su tadašnje vlasti bile mnogo "jake", a država i narod su bili sve siromašniji i siromašniji

Presednik Aleksandar Vučić je prokomentarisao uplitanje stranih ambasadora u politiku Srbije nakon čega se osvrnuo i na bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića. Vučić je dodao da ćemo slušati sebe, a ne strane ambasadore, i da nam se nigde ne žuri, ali i da nemamo vremena za čekanje.

- Ja ne mogu da komentarišem izjave Borisa Tadića o Bocan-Harčenku. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak je on bio predsednik države. I šta je smisao toga da pokrećemo pitanje KiM pred SB UN. Šta je smisao te ideje? Glup je do besvesti predlog. Evo hoćemo da otvorimo, samo što je on povlačio pregovore iz UN u EU - kazao je predsednik.

.

- Zapad je razumeo da je napravio grešku, a Tadić je to razumeo? Jeste li vi ozbiljni? Pošto su oni napravili tu fantastičnu situaciju za sve nas. Koliko je država otpriznalo u njihovo vreme - zapitao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.