Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2021, 15:40

U Novom danu o „ceni“ patriotizma, gosti Boris Tadić i Dragoljub Ljubičić Mićko

Druženje dela takozvane "patriotske" opozicije sa predsednikom Srbije i rukovodstvom Republike Srpske pokrenulo je lavinu negativnih komentara i optužbi, ali i otvorilo pitanje: jesu li se odlučili za promenu političkog kursa? Da li je taj njihov potez "šamar" ostatku opozicije? Kakav će biti odgovor onih koji sa Vučićem mogu da sede samo uz prisustvo evroparlamentaraca? Gost teme jutra predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tadić: Da li neko stvarno misli da se na tom sastanku govorilo o RS

Izvor: N1 televizija, 06.Avg.2021, 11:03

Predsednik SDS Boris Tadić izjavio je u Novom danu, govoreći o sastanku dela opozicije sa Vučićem, da "nikakvu cenu te stranke neće platiti". Postavio je, kako kaže, retoričko pitanje - "da li neko stvarno misli da se na tom sastanku govorilo o pitanju RS". "I da su oni uz čašicu vina stvarno...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.