Tadić u UN umesto u Podgoricu

Izvor: S media, 02.Jul.2010, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u UN umesto u Podgoricu

Zvanična poseta predsednika Srbije Borisa Tadića Crnoj Gori, zakazana za 6. i 7. juli, odložena je za 8.i 9. juli, zbog hitnog puta predsednika Tadića u Njujork na sednicu Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Zbog novonastale situacije u severnom delu Kososvske Mitrovice predsednik Srbije mora hitno da putuje u Njujork na sednicu SB UN, zakazanu za utorak 6. jula.

O razlozima odlaganja posete Crnoj Gori, predsednik Tadić obavestio je crnogorskog predsednika Filipa Vujanovića, koji je izrazio razumevanje za pomeranje termina, saopštila je Pres služba.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.