Tadić u Japanu od 7. do 10. marta

Izvor: S media, 22.Feb.2011, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u Japanu od 7. do 10. marta

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u zvaničnoj poseti Japanu od 7. do 10. marta, potvrdjeno je Pres službi predsednika.

Vest o Tadićevoj poseti zvanično je saopštilo japansko ministarstvo spoljnih poslova, navodeći da će se predsednik Srbije sastati sa japanskim carom Akihitom i premijerom Naotom Kanom.

Tadić osuđuje svaku pretnju

Cilj posete predsednika Srbije je jačanje bilateralnih odnosa, navedeno je u saopštenju, prenela je agencija Kjodo.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić u Japanu od 7. do 10. marta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2011

TOKIO -..Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće u zvaničnoj poseti Japanu od 7. do 10. marta, potvrđeno je Tanjugu u Pres službi predsednika...Vest o Tadićevoj poseti zvanično je saopštilo japansko ministarstvo spoljnih poslova, navodeći da će se predsednik Srbije sastati sa japanskim carom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tadić u martu ide u Japan

Izvor: Blic, 22.Feb.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće od 7. do 10. marta u zvaničnoj poseti Japanu, gde će se sastati sa carem Akihitom, premijerom te države Naoto Kanom i predsednikom Donjeg doma japanskog Parlamenta Takahiro Jokomoćijem, saopšteno je danas iz Tadićevog kabineta...Tadić će se u Tokiju sastati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.