Tadić pre 10 godina svojatao i hvalio Briselski sporazum, a danas kaže da je katastrofa VIDEO

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 12:15

Tadić pre 10 godina svojatao i hvalio Briselski sporazum, a danas kaže da je katastrofa VIDEO

U javnosti su se pojavili snimci Borisa Tadića od pre 10 godina u kojima je hvalio Briselski sporazum, prenose Novosti.

Kako se vidi na snimku objavljenom na stranici Detektor laži, Boris Tadić je u razmaku od 10 godina govori potpuno različito o Briselskom sporazumu:

"31.11.2023. - RTS - Boris Tadić: "Ja sam 2011. odbio ultimatum da prihvatim Briselski sporazum! Briselski sporazum je katastrofa!"

11.10.2013. - Glas Amerike - Boris Tadić: Smatram da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pozitivna stvar to što je sadašnja Vlada postigla Briselski sporazum! Napominjem da je to politički proces kog je započela prethodna vlast dijalogom sa Prištinom, kao i inicijativama u UN."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TADIĆ POTPUNO KONTRADIKTORAN: Pre jednu deceniju hvalio Briselski sporazum, a danas priča da je KATASTROFA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2023

U javnosti su se pojavili snimci Borisa Tadića od pre 10 godina u kojima je hvalio Briselski sporazum, a danas za isti priča ovako...RTS, 31.11.2023. Boris Tadić: "Ja sam 2011. odbio ultimatum da prihvatim Briselski sporazum! Briselski sporazum je katastrofa!"..Glas Amerike, 11.10.2013. Boris Tadić:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.