Tadić počinje kampanju u DS

Izvor: Večernje novosti, 03.Jan.2014, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić počinje kampanju u DS

I PORED više pokušaja da se postigne dogovor o primirju između Dragana Đilasa i Borisa Tadića, počasni predsednik DS ne odustaje od namere da izazove izbore za novo stranačko rukovodstvo. Kako saznaju „Novosti“, struja okupljena oko Tadića od nedelje ponovo zahuktava lobiranje po Srbiji i prikupljanje podrške za raspisivanje vanredne izborne skupštine. Narednih dana trebalo bi da se održi i sastanak Tadića sa predsednicima odbora DS, koji su spremni da ga otvoreno podrže. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U Tadićevom taboru računaju da će za vanredne izbore biti minimum sto opštinskih odbora. Načelni plan je da na sednici Glavnog odbora, zakazanoj za 18. januar u Novom Sadu, u zatvorenom delu nekoliko članova GO bliskih Tadiću, pokrene pitanje odgovornosti akutuelnog rukovodstva. Zatim bi i počasni predsednik izneo kritike na to kako je Đilas vodio stranku prethodnih meseci i zatražio izjašnjavanje GO o njegovoj smeni i zakazivanju vanredne izborne skupštine. Tadićev tabor, kako saznajemo, pokušaće narednih dana da obavi još jedan krug razgovora sa visokim stranačkim funkcionerima, kako bi i neke od viđenijih demokrata pridobio za vanredne izbore. Međutim, za to su male šanse, jer se zamenik predsednika Bojan Pajtić usprotivio kadrovskim turbulencijama uoči izbora u Beogradu, a protiv toga je i Dragan Šutanovac. ĐILASOV RAPORT NA sednici GO Đilas će najpre podneti izveštaj o radu stranke u protekla tri meseca, u kojem će još jednom zatražiti podršku da se ne ulazi u saradnju sa SNS. To će biti i prvi test za aktuelnog predsednika demokrata.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić počinje kampanju u DS-u

Izvor: Akter, 04.Jan.2014, 00:27

Počasni predsednik DS-a, Boris Tadić ne odustaje od namere da izazove izbore za novo stranačko rukovodstvo

Nastavak na Akter...

Tadić počinje kampanju u DS?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2014

I pored više pokušaja da se postigne dogovor o primirju između Dragana Đilasa i Borisa Tadića, počasni predsednik DS ne odustaje od namere da izazove izbore za novo stranačko rukovodstvo, pišu "Novosti".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.