Tadić odlučio s kim će na izbore

Izvor: Mondo, 15.Jan.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić odlučio s kim će na izbore

Socijaldemokratska stranka (SDS) podržaće Demokratsku stranku na izborima, raspisanim za 4. mart u Beogradu, izjavio je danas predsednik SDS Boris Tadić.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Tadić je rekao da je odluku donelo predsedništvo SDS i da se njome staje iza druge odluke - da se krene u obnovu ujedinjenja DS.

On je pozvao bivše lidere DS da se nakon izbora "sedne za sto", prenosi N1.

"Jedino je bivši DS bio u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da ostvaruje velike rezultate u prošlosti", ocenio je Tadić i dodao da ovog trenutka nema bolje alternative od DS.

Evo kad će biti izbori u Beogradu!

"Ovo nije samo podrška Draganu Šutanovcu, nego ideja obnavljanja DS", zaključio je Tadić.

Lider SDS je dodao da je o toj ideji razgovarao i sa Draganom Đilasom i da je spreman da razgovara i sa Sašom Jankovićem, Dušanom Petrovićem, Draganom Šutanovcem..."

Na pitanje da li bi pozvao i Zorana Živkovića, budući da je pre nekoliko meseci odbacivao tu mogućnost, Tadić je rekao da "nema prava ni na kakav lični stav".

Sa DS u koaliciji takođe izlazi i Nova stranka Živkovića.

Krajem decembra predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da će na izborima za Skupštinu grada Beograda on biti zajednički kandidat za gradonačelnika DS i Nove stranke, dok će funkcionerka Nove Vesna Rakić Vodinelić biti nosilac liste.

Istraživanje: Mali, Đilas ili Šapić?

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.