Tadić u Bačkom Petrovcu na Božićnom bogosluženju

Izvor: Blic, 24.Dec.2011, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić u Bačkom Petrovcu na Božićnom bogosluženju

Predsednik Srbije Boris Tadić prisustvovao je danas Božićnom bogosluženju u Slovačkoj evangelističkoj crkvi u Bačkom Petrovcu.

Zajedno s predsednikom Tadićem, bogosluženju su prisustvovali predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić, ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić, predsednik Skupštine opštine Bački Petrovac Siniša Stanivuk i predsednik opštine Vladimir Turan.

Bogosluženju su prisustvovali i poslanici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u pokrajinskoj skupštini Dušan Elezović i Jan Bohuš, kao i narodni poslanik Pavel Marček.

Predsednik Tadić će večeras u Bečeju prisustvovati Božićnoj misi u crkvi Uznesenja Blažene Device Marije.

Predsednik Tadić je svim građanima Srbije koji praznik proslavljaju po gregorijanskom kalendaru poželeo srećan Božić.

"Želim vam da Božić provedete sa svojim najbližima u miru i dobrom zdravlju, slaveći život i ljubav, poštujući istinske ljudske vrednosti. Neka vam ovaj veliki praznik ispuni domove toplinom i radošću", poručio je predsednik Srbije u jučerašnjoj čestitki beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim građanima Srbije koji praznik proslavljaju po gregorijanskom kalendaru.

Povezane vesti: Hočevar poručio da se svet okrene putu mira

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić u Bačkom Petrovcu na bogosluženju

Izvor: Mondo, 24.Dec.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić prisustvovao je danas Božićnom bogosluženju u Slovačkoj evangelističkoj crkvi u Bačkom Petrovcu.

Nastavak na Mondo...

BORIS TADIĆ U BAČKOM PETROVCU NA BOŽIĆNOM BOGOSLUŽENJU

Izvor: Kurir, 24.Dec.2011

"Želim vam da Božić provedete sa svojim najbližima u miru i dobrom zdravlju, slaveći život i ljubav, poštujući istinske ljudske vrednosti. Neka vam ovaj veliki praznik ispuni domove toplinom i radošću", poručio je predsednik Srbije..BAČKI PETROVAC - Predsednik Srbije Boris Tadić prisustvovao...

Nastavak na Kurir...

Predsednik Tadić na Božićnoj misi u Bečeju

Izvor: Blic, 24.Dec.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić prisustvovao je večeras u Bečeju Božićnoj misi u crkvi Uznesenja Blažene Device Marije...Predsednik Srbije Boris Tadić prisustvovao je ranije danas Božićnom bogosluženju u Slovačkoj evangelističkoj crkvi u Bačkom Petrovcu...Zajedno s predsednikom Tadićem, bogosluženju...

Nastavak na Blic...

Predsednik Tadić na Božićnoj misi u Bečeju

Izvor: S media, 25.Dec.2011, 10:35

Predsednik Srbije je ranije juče prisustvovao Božićnom bogosluženju u Slovačkoj evangelističkoj crkvi u Bačkom Petrovcu...I misi i bogosluženju zajedno sa Borisom Tadićem prisustvovali su i predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić i ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.