Tadić izašao iz DS-a

Izvor: OkRadio.rs, 30.Jan.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić izašao iz DS-a

Počasni predsednik DS-a, Boris tadić izjavio je da napušta tu stranku, jer će je, kako kaže, na izbore izlaze sa ljudima “koji su joj doneli epitet aferaške”. Tadić  je rekao da če o odluku o učešću na predstojećim izborima doneti ubrzo.    Obrazlažući odluku, on je naveo uverenje da je DS gubila na popularnosti dobrim delom zbog afera iz vremena Zorana Živkovića.   - Poznata je sintagma o žutim lopovima, o čemu nikakvog udela nisam imao, ali sam plaćao političku cenu. Danas vidim da DS, njeno novo rukovodstvo želi na ove izbore sa tim ljudima, koji su nas vodili ka izbornom cenzusu - kazao je...
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Tirana želi da Albanci izađu na izbore u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jan.2014, 15:12

Predsednik Pokreta za demokratski progres Jonuz Musliju izjavio je danas da su politički lideri Albanaca sa juga centralne Srbije dobili preporuku od ministra spoljnih poslova Albanije Ditmira Bušatija da učestvuju na predstojećim parlamentarnim izborima 16. marta na zajedničkoj listi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.