Tadić: Vučićev sistem podržava kriminal

Izvor: Beta Video, 19.Dec.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Vučićev sistem podržava kriminal

BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas na konferenciji za novinare u SDS-u rekao da je srpsko društvo duboko kriminalizovano i da kao bivši predsednik države i bivši predsednik Nacionalnoig saveta bezbednost ima obavezu da pokrene tu temu. On je kao da nasilje koje se desilo na stadionu nije zbog toga čija će navijačka pesma jače da se čuje, nego je u pitanju borba za tržište oko prodaje narkotika, koje se dešava jer borbe protiv narko klanova u Srbiji nema. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Tadić : Za vreme mog mandata država se borila protiv narko klanova na globalnom planu

Izvor: Beta Video, 19.Dec.2017

BEOGRAD - Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da iza nasilja na stadionima i ulicama stoji politika i naglasio da od 2012. godine ni na jednom polju nije bilo borbe protiv krimila, već naprotiv podrške kriminalnim grupacijama. Bivši predsednik Srbije rekao je...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.