Tadić: Vučić da predoči dokaze da je prisluškivan, inače je to samo neverovatna optužba

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jul.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Vučić da predoči dokaze da je prisluškivan, inače je to samo neverovatna optužba

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić zatražio je danas da predsednik Srbije Aleksandar Vučić predoči dokaze da su Tomislav Nikolić i on bili prisluškivani dok su bili u opoziciji.

"Pitam Vučića da li je on tom izjavom podrazumevao da je bio prisluškivan nezakonito ili od strane službi bezbednosti", kazao je Tadić na konferenciji za novinare.

Tadić je rekao i >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << da će javnost imati priliku da se suoči sa još jednom neverovatnom optužbom ukoliko Vučić ne pruži dokaze, i dodao da je siguran da se predstavnici opozicije sada prisluškuju.

"Vlast kada ima nameru da uradi nešto radi, ona prvo optuži opoziciju da je ona to radila ili radi", istakao je Tadić.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.