Tadić: SDS kreće u akciju udruživanja opozicije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Nov.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: SDS kreće u akciju udruživanja opozicije

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić izjavio je danas da će SDS nakon današnjeg ozvaničavanja saveza s Liberalno demorkatskom partijom (LDP), započeti političku akciju udruživanja opozicije u Srbiji.

"Danas ozvaničavamo savez sa LDP, ali ćemo uputiti poruku za saradnju i drugim strankama koje smatraju da je važno da se opozicija u Srbiji ujedini", rekao je Tadić.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << novinarima na beogradskom Trgu republike rekao da Srbija po ekonomskim i drugim parametrima zaostaje za zemljama regiona i da vlast obmanjuje građane pričama o liderskoj poziciji zemlje.

"Srbija danas ima najnižu stopu rasta u regionu, a u investicionom smislu nalazimo se na istorijskom minimumu, mi suprotstavljamo naše ideje akutelnoj vlasti i otvaramo vrata za druge stranke, pojedinice, sindikate u toj borbi. Pokrenućemo Srbiju ponovo, to je naš cilj", rekao je Tadić.

Tadić je dodao da će nakon razgovora sa Beograđanima posetiti i druge gradove u Srbiji i o aktulenim problemima razgovarati sa njihovim stanovnicima.

Nakon razgovora sa građanima na Trgu republike, Tadić je otišao u Dom omladine gde će biti održana tribina na kojoj će LDP i SDS ozvaničiti politički savez.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.