Tadić: Politika Đilasa menadžerska

Izvor: B92, 30.Sep.2012, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Politika Đilasa menadžerska

Beograd -- Predsednik DS Boris Tadić kaže da politika Dragana Đilasa, mogućeg protivkandidata na izborima za predsednika demokrata, vodi "u pravcu menadžerisanja stranke".

On je u intervjuu radio "Fokusu" ocenio da su izmene u DS potrebne i da će da predloži nove ljude, vodeći se pre svega njihovim rezultatima.

Komentarišući Đilasove reči da mu zameraju isto što i Zoranu Đinđiću, Tadić je rekao da je za njega "apsolutno nepristojna bilo kakva debata o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tome ko je više naslednik Đinđića".

Predsednik DS u novoj vladi Srbije vidi odlučnost da se teret za ekonomske teškoće prebaci na prethodnu vlast.

"To je neodgovorno, naročito ako se ima u vidu da su kjučni činilac prethodne vlade bile stranke koje i sada sede u vlasti", rekao je Tadić.

On je rekao i da je podsticao "naše ljude" da kupe "Politiku" i "Novosti", smatrajući da je bolje da ti mediji budu u domaćem vlasništvu.

"Podsticao sam naše ljude da kupe Politiku i Novosti, jer kao i u slučaju banaka, bolje je da mediji budu u rukama domaćih nego stranih vlasnika", rekao je Tadić i dodao da ne poseduje nikakav medij i da svako treba da kaže ko poseduje.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Đilas uvodi menadžerisanje u stranku

Izvor: Akter, 30.Sep.2012

Predsednik DS Boris Tadić izjavio je da politika Dragana Đilasa, mogućeg protivkandidata na izborima za predsednika demokrata, vodi "u pravcu menadžerisanja stranke"

Nastavak na Akter...

Borisovo kumče vodi Đilasovu kampanju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2012, 10:09

Da bi ostao predsednik Demokratske stranke Boris Tadić će morati da pobedi ne samo ljutog rivala Dragana Đilasa već zajedno s njim i rođeno kumče predsednika Demokratske omladine Balšu Božovića, koji je šef izbornog štaba suprotne strane, piše Alo...Zbog politike, sve veze se kidaju: Tadić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.