Tadić: Nisam prisluškivao opoziciju, već oni mene

Izvor: Mondo, 31.Jul.2019, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nisam prisluškivao opoziciju, već oni mene

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić odbacuje navode da je opozicija prisluškivana tokom njegovog mandata, već upravo obrnuto.

Foto: FoNet/Nenad Рorрević

On navodi da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije pokazao nijedan dokaz za to.

Tadić je kazao da nije prisluškivana opozicija, dok je on bio predsednik, već ekstremisti i kriminalci, te da ni predsednik Srbije nije "slušan", već ljudi sa kojima je bio u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kontaktu, a koji su "bili na merama".

Takođe, kaže da je Aleksandar Vučić prisluškivao njega, kao predsednika, a za to se pozvao na ranije izjave predsednika SRS Vojislava Šešelja, te najavio tužbu protiv predsednika Republike.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je juče da je Aleksandar Vučić u kontinuitetu bio prisluškivan od 1995. do 2000. godine, zatim ponovo od 2000. do 2003. i, posebno, na "perfidan način" - od 2007. do 2012. godine.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tadić: Nisam prisluškivao opoziciju,već opozicija mene

Izvor: Blic, 31.Jul.2019

Predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić odbacuje navode da je opozicija prisluškivana tokom njegovog mandata, već upravo obrnuto, te navodi da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije pokazao nijedan dokaz za to.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.