Tadić: Nastavićemo još odlučnije borbu protiv kriminala (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Maj.2011, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Nastavićemo još odlučnije borbu protiv kriminala (VIDEO)

Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da će Srbija nastaviti još odlučnije da se bori protiv svih vidova kriminala. "Progonićemo kriminilce gde god da se nalaze na svakoj tački sveta'', poručio je Tadić.

Predsednik Srbije Boris Tadić poručio je danas da će Srbija nastaviti još odlučnije da se bori protiv svih vidova kriminala.

Tadić je na obeležavanju Dana protivterorističke jedinice MUP-a Srbije istakao da i danas želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << uputi poruku pipadnicma kiminala da će država nastaviti da ih progoni.

"Progonićemo kriminilce gde god da se nalaze na svakoj tački sveta, hapsićemo ih, a naše tužilaštvo će raditi svoj posao, a kao nezavisne institucije sudovi će im suditi", rekao je on.

Tadić: DS preuzima odgovornost (VIDEO)

Država trguje sa kriminalcima!

Tadić: Neracionalno raspisivati izbore pre statusa kandidata

Predsednik Srbije je naglasio da ćemo kriminace i ubuduće smeštati u zatvor, ocenivši da su u proteklih nekoliko godina u borbi protiv kriminla učinjena velika dela, ali da nas čeka još dosta posla.

Obeležavanju dana i proslavi slave Djurdevdan protivterorističke jedinice prisustvovali su ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, predstavnici vojske, policije i Bezbednosno informativne agencije, kao i brojne strane diplomate, među kojima i ambasadori SAD i Rusije Meri Vorlik i Aleksandar Konuzin.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.