Tadić: Most nema veze sa izborima

Izvor: B92, 03.Okt.2011, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Most nema veze sa izborima

Beška -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio da otvaranje mosta na Dunavu kod Beške nema veze sa izborima. "Verovali vi to ili ne, to je tako", kaže Tadić.

On je istakao da su mnoge teške stvari urađene nezavisno od "političkog kalendara" i da se za to plaća cena svaki dan.

Tadić navodi da se u Srbiji pravi atmosfera da sve što se radi ima veze sa izborima. Kaže da nema vremena da se osvrće na takve komentare i pristupe životu, već da ima mnogo teških >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslova koje treba uraditi u narednih nekoliko meseci.

Na pitanje novinara kada će početi rekonstrukcija starog mosta na Beški i opasku ministra za infrastrukturu Milutina Mrkonjića da će

to biti posle izbora, predsednik Srbije je rekao da to nema veze sa izborima nego sa tim kada je to najcelishodnije i najbolje.

Po njegovoj oceni, most kod Beške je "herojsko delo" jer su ljudi koji su ga gradili rizikovali živote.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.