Tadić: Iako vas vređaju morate da znate vaš put (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Jun.2012, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Iako vas vređaju morate da znate vaš put (VIDEO)

Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić poručio je večeras stipendistima Fondacije dr Zoran Đinđić da nikada ne odustaju i da je suština u tome, boriti se do kraja.

"Nikada ne smete da odustanete. Iako vas ometaju nemojte da odustanete. Iako vas vređaju morate da znate vaš put. Čak iako hoće da pucaju na vas, ne smete da zaboravite svoju misiju. To razlikuje izuzetne ljude i ovih drugih, a Srbiji za budućnost trebaju izuzetni ljudi jer >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su naša iskušenja iznimna i biće takva u godinama koje dolaze", rekao je Tadić.

On je rekao da je nedavno razgovarao sa bivšim kancelarom Nemačke Gerhardom Šrederom, koji će uskoro doći u Beograd kako bi razgovarali o Srbiji o Balkanu.

Tadić: Da se ispitaju pretnje upućene odbornicima iz Leskovca

Nikolić traži novi smeštaj, Tadić ostaje na Dedinju (VIDEO)

Tadić: Dobio sam podršku stranke (VIDEO)

Šreder je primer odgovornosti u teškim vremenima. Platio je cenu dubokih reformi koje je sproveo i takođe, na izborima je izgubio za jedan-dva procenta, rekao je Tadić.

Nemački ambasador Volfgang Mas rekao je stipendistima da je Šeder imao hrabrosti za teške odluke koje su omogućile da se Nemačka danas lakše suočava sa problemima od drugih zemalja.

Šredera je to koštalo mandata, ali, kako je rekao Mas, bez toga Nemačka ne bi bila u položaju u kojem je danas.

Dvadeset stipendista iz Srbije boraviće od juna nekoliko meseci na praksi u najpoznatijim nemačkim kompanijama.

(FoNet)

FOTO: Beta
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.