Srbija je bezbedna država

Izvor: Beta, 08.Okt.2010, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija je bezbedna država

PASULJANSKE LIVADE, 8. oktobra 2010. (Beta) - Predsednik Srbije Boris izjavio je u petak da je Srbija stabilna i bezbedna država uprkos svim izazovima.

"Gradjani mogu biti mirni uprkos svim izazovima koji postoje kroz terorizam i organizovani kriminal", rekao je Tadić novinarima na vojnoj vežbi na Pasuljanskim livadama.

Ministar odbrane Dragan Šutanovac je kazao da je vežbom u petak pokrenut novi imidž vojske u kojem će u svim budućim vežbama učestvovati profesionalna vojska.

Ministar policije Ivica Dačić je rekao da je vežba pokazala da je reforma sektora odbrane i bezbednosti dala dobre rezultate i da Srbija ima respektabilne snage koje su u stanju da zaštite suverenitet i integritet Srbije.


Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.