Sporazum za listu Izbor za bolji život - Boris Tadić

Izvor: Studio B, 15.Mar.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum za listu "Izbor za bolji život - Boris Tadić"

Demokratska stranka potpisala je koalicioni sporazum sa strankama sa kojima će zajednički nastupiti na parlamentarnim izborima 6. maja na listi "Izbor za bolji život - Boris Tadić", saopštio je DS.

Koalicioni sporazum su potpisali zamenik predsednika DS Dragan Đilas, predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš, predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << stranke "Zeleni Srbije" Ivan Karić, predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Petar Kuntić i predsednica Demohrišćanske stranke Srbije Olgica Batić.

U saopštenju DS, navodi se da je zajednička lista sastavljena od stranaka sa kojima DS deli iste vrednosti i programske ciljeve, i sa kojima i u budućnosti želi da nastavi proces evropske integracije, reformi i modernizacije Srbije.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.