Server: Nezavisnost Srpske nije u interesu Srbije

Izvor: Glas javnosti, 28.Jun.2011, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Server: Nezavisnost Srpske nije u interesu Srbije

BEOGRAD - Stručnjak za Balkan Danijel Server izjavio da proglašenje nezavisnosti Republike Srpske ne bi bilo u interesu Srbije.

Ako bi predsednik Srbije Boris Tadić to podržao, morao bi da odustane od ulaska Srbije u Evropsku uniju, a ako bi se suprotstavio izgubio bi izbore, ocenio je Server za Danas.

"Srbija, dok glasno insistira na podršci jedinstvenoj Bosni i Hercegovini, u praksi je fokusirana na podržavanje RS i Milorada Dodika u njegovom zahtevu za maksimalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << autonomiju. Ali, Beograd neće želeti da Dodik ide u pravcu nezavisnosti jer to bi stavilo Tadića u tešku poziciju jer je priznavanje RS i ujedno odustajanje od nade za skoriji ulazak u EU ili nepriznavanje i odustajanje od nade za reizbor na predstojećim izborima u Srbiji", rekao je Server.

Prepravite molim vas naslov. Trebalo bi onda da pise "Tadicu nije u interesu nezavisna republika Srpska"

A zasto nama nije u intersu da nas narod zivi zajedno ? Njima nije u interesu, a nama nije do interesa, vec pravde. Ko ste vi da pricate u nase ime i sta je u nasem interesu ili ne !? Znaci Kosovo i Albanci, njima je u interesu i to se podrzava isto kao i Hrvatska, pa makar bilo to uradjeno putem kriminalnih aktivnosti kao na Kosovu ili genocidnim putem kao u Hrvatskoj ??? Pa mene stvarno zanima ciji je ovde interes u pitanju, kada se ovakve stvari desavaju i ko to odobrava i odlucuje.Ali molila bih vas bez nas. Hvala. Sa kriminalcima i izopacenim ludacima. NE... Srbija sa Republikom Srpskom,DA. Da glasamo i mi malo po Srbiji , pa da odluci narod!!

Ko je taj Danijel Server pa da on zna bolje od nas koji je interes Srbije u slucaju da Republika Srpska odluci da se osamostali? Gospodine Server, srbima ne trebaju takvi tutori niti evropska unija takva kakva je, koja se iz petnih zila zalaze da Srbiju usitni u najsitnije komade.

Srbiji ne treba evropska unija koliko evropskoj uniji treba Srbija.

Kad-tad Srbi ce se ujediniti i to ne samo sa Srpskom,vec svuda gde su na Balkanu od vajkada.A

vama gospodine,preporucujem da gledate svoja posla i nadjete domen boljeg razumevanja od

spskih interesa.

Па наравно,јер политичари у Србији нису државници!!!Овај Сервер их је оголио а није то мислио да уради!!!

Iz usta ovog gospodina - skoro da ne treba drugi argument za to da treba raditi suprotno ako želimo dobro sebi, pošto nam on ništa dobro ne želi.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.