SRS: Tadić omogućio brutalno prebijanje Srba u Gnjilanu (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Feb.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRS: Tadić omogućio brutalno prebijanje Srba u Gnjilanu (VIDEO)

Srpska radikalna stranka najoštrije osudjuje brutalno prebijanje Srba u okolini Gnjilana, rekao je Boris Aleksić, član Predsedničkog kolegijuma Srpske radikalne stranke, na današnjoj konferenciji.

Aleksić je ocenio da je prozapadni režim Borisa Tadića svojim postupcima omogućio da dodje do ovog iživljavanja nad Srbima.

Veljović: ROSU lišio slobode četvoricu pripadnika MUP-a

Dačić: Hapšenje provokacija, moguće recipročne >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << mere

SRS u Areni: "Srbija čeka Šešelja" (VIDEO)

Prebijanje Srba je usledilo nakon što je šef pregovaračkog tima Borko Stefanović potpisao sporazum sa Tačijevom terorističkom vlašću o regionalnom predstavljanju Kosova, koji je suprotan Ustavu i Rezoluciji 1244 i kojim se i formalno Kosovo priznaje kao nezavisna država, naglasio je Aleksić.

On je istakao da je Tadićev režim pomogao Hašimu Tačiju i ojačao poziciju prištinske vlasti i uklanjanjem barikada na administrativnim prelazima, nakon čega su Tačijevi specijalci upali u srpska sela u okolini Gnjilana, prebili sedmoricu Srba, a šesnaestogodišnje dete vezali lisicama, navodi se u saopštenju Srpske radikalne stranke.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.