SOCIJALISTIČKA NARODNA PARTIJA NIJE DOBILA TADIĆEV POZIV

Izvor: Kurir, 06.Feb.2011, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SOCIJALISTIČKA NARODNA PARTIJA NIJE DOBILA TADIĆEV POZIV

PODGORICA - Opoziciona Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP) nije dobila poziv da učestvuje na zasedanju Saveta za odnose sa Srbima u regionu, koji je sazvao predsednik Srbije Boris Tadić, saopštila je večeras ta stranka.

Šef medijskog centra SNP Dragan Koprivica rekao je agenciji Beta da stranka još nije dobila poziv za sednicu, a da će o eventualnom dolasku odlučivati ako ga dobije. U utorak u Beogradu zaseda Savet za odnose sa Srbima u regionu.

Taj >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << savet je osnovan decembra 2009. radi očuvanja identiteta i jezika. Savet se stara o saradnji, zaštiti interesa i unapređivanju odnosa Srbije sa Srbima u regionu. Pozivu na sednicu do sada su se odazvale parlamentarna Nova srpska demokratija (NOVA) i vanparlamentarne, Narodna stranka (NS) i Demokratska srpska stranka.

Iz tih partija je saopšteno da je reč o redovnim sastancima koje Tadić organizuje sa Srbima iz dijaspore i regiona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.