SDA Sandžaka će u koaliciju koju predvodi Tadić

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SDA Sandžaka će u koaliciju koju predvodi Tadić

Stranka demokratske akcije Sandžžaka, koju predvodi Sulejman Ugljanin, najverovatnije će se priključiti koaliciji koju predvodi Boris Tadić, pišu današnje "Novosti".

"Blizu smo dogovora. Trenutno preciziramo detalje koalicionog sporazuma i sve bi trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana", rekao je za taj list funkcioner SDA Bajram Omeragić, koji u ime Ugljaninove partije vodi pregovore sa Tadićem, Dušanom Petrovićem i Nenadom Čankom.

"Novosti" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navode da bi ova sandžžačka partija trebalo da prihvati tri poslanička mandata, koje im nudi blok koji predvodi bivši predsednik Srbije, i odustaće od četiri mesta u parlamentu, koliko su tražžili tokom proššlonedeljnih pregovora.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.